Evo kako da umesite TAIN, srpski hleb iz Prvog svetskog rata i jedete ga 20 dana
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
<% message.text %>
Bane
30 posto belo i 70 posto razano. Svejedno koja so a kvasac (kiselo teso koje se pravi od razanog brasna), recept ima u netu. Pecenje TAINA po gornjem receptu i dobija se pravi ukus naseg starog vojnickog hleba. Pozdrav.
Djole
Meko ili tvrdo brašno? Koje veličine koverat? Tuzlanska ili so iz mrtvog mora?
Zlobica
Instant kvasac, najlon kesa i malo veštačke boje da bude tamniji. Original falsifikata.