Evo kako da umesite TAIN, srpski hleb iz Prvog svetskog rata i jedete ga 20 dana

Tain, hleb srpskih vojnika iz Prvog svetskog rata, ima jako zanimljivu istoriju koja se graniči sa legendom. Ne znamo da li ovaj hleb ima magična svojstva, ali jedan vojnik ga je nosio punih šest godina i nepovređen izašao iz svih bitaka u kojima je učestvovao, iako su krvavi ratovi tog doba odneli nebrojene živote

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
Odgovor na komentar korisnika Bogyprh
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Bane

    03. maj 2015 | 20:52

    30 posto belo i 70 posto razano. Svejedno koja so a kvasac (kiselo teso koje se pravi od razanog brasna), recept ima u netu. Pecenje TAINA po gornjem receptu i dobija se pravi ukus naseg starog vojnickog hleba. Pozdrav.

  • Djole

    18. decembar 2014 | 07:28

    Meko ili tvrdo brašno? Koje veličine koverat? Tuzlanska ili so iz mrtvog mora?

  • Zlobica

    18. decembar 2014 | 06:32

    Instant kvasac, najlon kesa i malo veštačke boje da bude tamniji. Original falsifikata.