• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

DOMAĆA HRANA NAJVIŠE SE VOLI: Autentični ukusi Srbije! (FOTO)

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zlatiborski mladi kajmak, sremska kobasica, pršuta, domaće slatko od malina, kupina, višnje ili borovnica, domaći ajvar, domaći pekmez od šljiva, čvarci, štrudla sa makom, samo su deo bogate ponude nove robne marke “Ukusi moga kraja” čija se autentičnost ogleda u načinu pripre zasnovanom na poštovanju tradicionalnog postupka proizvodnje i izrade!

  • 1

Ukusi moga kraja”, nova linija tradicionalnih srpskih proizvoda, pripremanih prema originalnim receptima karakterističnim za naše podneblje, predstavlja pravo iznenađenje za sve ljubitelje domaćih, dobro poznatih ukusa!

MADE IN SRBIJA: Ovo su proizvodi koje smo zaštitili!

Zlatiborski mladi kajmak, sremska kobasica, pršuta, domaće slatko od malina, kupina, višnje ili borovnica, domaći ajvar, domaći pekmez od šljiva, čvarci, štrudla sa makom, samo su deo bogate ponude nove robne marke koja se pojavila u IDEA, Roda i Mercator prodavnicama.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

Tradicionalni proizvodi Vojvodine, Mačve, Posavine, Šumadije, Zlatibora, Fruške Gore, doline Timoka, Nišave i Morave pripremani su u saradnji sa domaćim proizvođačima iz ovih krajeva Srbije.

NAJLJUĆI AJVAR U SRBIJI: Nećete verovati kako se zove! (FOTO)

Foto-ilustracija: Foter/mariaDuB Foto-ilustracija: Foter/mariaDuB

Ukusi moga kraja” su proizvodi visokog kvaliteta, bez aditiva, aroma, konzervansa i drugih dodataka. Autentičnost ovih proizvoda ogleda se u načinu pripreme koji se zasniva na poštovanju tradicionalnog postupka proizvodnje i izrade.

Foto: Promo Ukusi mog kraja Foto: Promo Ukusi mog kraja

Ukusi moga kraja” predstavljaju idealno posluženje za svaku priliku, uživajte sa svojim prijateljima i porodicom uz dobro poznate ukuse.

Prijatno!

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Recepti

Komentari

  • Kri

    29. januar 2015. | 16:38

    Ajvar IZ fabrike nikad nece BITI kao ONAJ pravi

    Podelite komentar