Urolao je SLANINICU u HLEB, a kad vidite šta je dobio i sami ćete da probate! (FOTO) (RECEPT)
Ukoliko ste ostali bez ideja za fenomenalnu užinu ili “laganu” večeru, sa svima omiljenom slaninicom, ovo je prava stvar za vas.
NAVALI NARODE: 14 naučno dokazanih razloga da odmah pojedete SLANINU!
Za početak, sve što vam je potrebno, jeste:
- Hleb. Što belji, to bolje. Što mekši, to ukusnije.
- Par režnjeva slaninice. Hrskavo propržene.
- Nekoliko jaja.
- Malo mleka.
- So
- Puter
POSTUPAK:
Ogulite koru s parčića hleba, pa sredinu malkice izvaljajte oklagijom, dok ne postane lepljiva. Ubacite slaninicu, pa urolajte hleb.
Dodajte mleko i so u jaja i dobro izmutite. Potom, ovom smesom dobro premažite slaninicu urolanu u hleb. Trebalo bi da deluje poput lepka.
U zaostalu masnoću od prženja slanice dodajte malo putera i zagrejte, a zatim u masnoći sa obe strane rolnice ispržite dok ne porumene.
Sve što dalje možemo da vam preporučimo jeste da nađete svoj omiljeni sos u koji ćete ove moćne rolnice da umačete.
Prijatno!
(Telegraf.rs / RecipeTinEats)
Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).
Video: Branko Babić, kralj obrva, organizovao svinjokolj u svom selu
Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.
Srle
Juuupiiii KALORIJE...
Podelite komentar
Srb
Slanina umotana u przenicu.... i???
Podelite komentar
Mila...3
Sa jogurtom je super! Ali super kalorično !
Podelite komentar