Urolao je SLANINICU u HLEB, a kad vidite šta je dobio i sami ćete da probate! (FOTO) (RECEPT)

 ≫ 
  • 3

Ukoliko ste ostali bez ideja za fenomenalnu užinu ili “laganu” večeru, sa svima omiljenom slaninicom, ovo je prava stvar za vas.

Slaninicu je uvio, a onda u nju ubacio živo jaje. Kad vidite šta je na kraju dobio, ODMAH ĆETE I VI TO PROBATI (VIDEO)

NAVALI NARODE: 14 naučno dokazanih razloga da odmah pojedete SLANINU!

Za početak, sve što vam je potrebno, jeste:

- Hleb. Što belji, to bolje. Što mekši, to ukusnije.

- Par režnjeva slaninice. Hrskavo propržene.

- Nekoliko jaja.

- Malo mleka.

- So

- Puter

Printskrin: Youtube/Recipe Cards Printskrin: Youtube/Recipe Cards

POSTUPAK:

Ogulite koru s parčića hleba, pa sredinu malkice izvaljajte oklagijom, dok ne postane lepljiva. Ubacite slaninicu, pa urolajte hleb.

Dodajte mleko i so u jaja i dobro izmutite. Potom, ovom smesom dobro premažite slaninicu urolanu u hleb. Trebalo bi da deluje poput lepka.

U zaostalu masnoću od prženja slanice dodajte malo putera i zagrejte, a zatim u masnoći sa obe strane rolnice ispržite dok ne porumene.

Foto: recipetineats.com Foto: recipetineats.com

Sve što dalje možemo da vam preporučimo jeste da nađete svoj omiljeni sos u koji ćete ove moćne rolnice da umačete.

Prijatno!

(Telegraf.rs / RecipeTinEats)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Branko Babić, kralj obrva, organizovao svinjokolj u svom selu

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Recepti

Komentari

  • Srle

    13. jul 2015. | 15:48

    Juuupiiii KALORIJE...

    Podelite komentar

  • Srb

    13. jul 2015. | 19:12

    Slanina umotana u przenicu.... i???

    Podelite komentar

  • Mila...3

    18. jul 2015. | 11:05

    Sa jogurtom je super! Ali super kalorično !

    Podelite komentar