• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

RECEPTI SLAVNIH KUVARA KOJI SU OBELEŽILI 2016. GODINU: Sad ova jela možete da skuvate i vi! (FOTO)

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Hranite se lako, zdravo ili uživajte u poslasticama najpoznatijih kuvara na svetu, čije majstorije obožavate da gledate na televiziji

  • 0

Čuveni svetski kuvari su ove godine bili veoma vredni i svojim vernim obožavaocima i ljubiteljima odlične hrane, predstavili „creme de la creme“ recepata i ukusnih jela koje je u svom domu moguće spremiti lako i brzo.

Budite sam svoj kuvar i uz ove fantastične naslove zavirite u svet vrhunske hrane i užitka.

Lorejn Paskal  - Lako do zdravog obroka

Samo nekoliko meseci nakon svetske premijere, pred nama je i srpsko izdanje nove knjige Lorejn Paskal "Lako do zdravog obroka".

Neodoljiva Lorejn kuvanju pristupa opušteno i zato je svi vole. Ona nas i u ovoj knjizi uči kako da spremamo ukusna, a ujedno zdrava i hranljiva jela. Svi recepti se izuzetno jednostavno pripremaju i savršeno se uklapaju u dnevnu rutinu savremene zaposlene žene.

Uživajte u Lorejninim maštovitim kreacijama koje će pokrenuti sva vaša čula!

LOREJN PASKAL

SMANJUJU APETIT I OSEĆAJ GLADI: Ove namirnice provereno pomažu! Uverite se i sami!

Rudolf van Vin - Rudolfovi Kapkejkovi

Otkrijte čari „najdemokratskije od svih poslastica“! Rudolf van Vin je svakako jedan od najomiljenijih televizijskih voditelja i kulinarskih zvezda

kod nas.

Svoju popularnost ovaj šarmantni Holanđanin je zaslužio maestralnim serijalima koji se emituju na kanalu 24Kitchen u kojima pleni nepretencioznošću i prisnošću, ali i očiglednim vrhunskim kulinarskim i poslastičarskim veštinama.

Otkrijte čari, "najdemokratskije od svih poslastica", koja se može poslužiti svakome i u svakoj prilici.

RUDOLF K1

Džaba vam sve, ako ovo radite tokom dijete! Nema šanse da izgubite ni gram

Gordon RemziZdrav apetit

Porodične vrednosti, zdrava ishrana i fizička aktivnost kao osnova zdravog stila života. Gordona Remzija je šira javnost upoznala kao voditelja televizijskih serijala Paklena kuhinja, Najbolji američki kuvar i Master šef – čuveni je kuvar i vlasnik niza restorana sa ukupno 15 Mišelinovih zvezdica.

U knjizi "Zdrav apetit", uz preko 125 vrhunskih recepata za zdrave doručke, ručkove, večere, obroke za decu i zabave, kao i deserte, daje i mnoštvo korisnih saveta u smislu izbora namirnica, načina njihove pripreme i kombinovanja.

Layout 1

Neodoljivi kuvari svetskih zvezda su na akcijskom popustu od 30% do kraja juna i mogu se kupiti putem sajta www.mascomstore.rs uz besplatnu dostavu na Vašu adresu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Recepti