• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Svaki dan vas obraduju fenomenalnim receptima, a sada su rešili da vam otkriju ideje o zdravim obrocima

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Hranite se lako, zdravo ili uživajte u poslasticama najpoznatijih kuvara na svetu, čije majstorije obožavate da gledate na televiziji

  • 0

Ako i vi spadate među one koji vole da kuvaju po receptima slavnih šefova kuhinje, uživate u njihovom umeću i lakoći pripremanja ukusnih i zdravih obroka, onda će vas obradovati vesti koje nam u sajamskom mesecu stižu iz Mascom-a.

Neodoljiva i šarmantna Lorejn Paskal obradovala je sve svoje obožavaoce kada je u svojem najnovijem kuvaru pod nazivom Lako do zdravog obroka, objedinila sve svoje kulinarske ideje.

Foto: Promo Foto: Promo

Lorejn je već postigla ogromni uspeh sa kuvarom Zdravlje iz rerne, pa je novi kuvar samo poslastica koja je usledila. Za Lorejn ne zaostaju ni planetarne zvezde, roker u duši, Entoni Bordejn sa kuvarom pod nazivom Recepti braserije Les Halles, simpatični Holanđanin Rudolf  Van Vin i kuvar Rudolfovi kapkejkovi , koji je svima poznat sa TV ekrana gde je mnogo puta dokazao da su slatkiši njegova strast.

Foto: Promo Foto: Promo

Ako ste pak okrenuti zdravim namirnicima i ishrani, i težite savršenom balansu ukusnog i zdravog zalogaja, svakako ćete uživati u najnovijoj knjizi Gordona Remzija, Zdrav apetit.

Foto: Promo Foto: Promo

Pored mnoštva stranih kulinarskih šefova i poznatih TV lica, i domaći kuvari bili su veoma vredni i pripremili najukusnija jela, kombinujući tradicionalne recepte na moderan i zdrav način. Jedna od naših kulinarskih autorki je i proslavljena blogerka, Minja Bogdanovski, poznata svima koji svoje omiljene recepte traže online. Minja je odlučila da sa ekrana sve svoje najpopularnije recepte pretoči u kuvar pod nazivom Minjina kuhinjica.

Foto: Promo Foto: Promo

Svi navedeni naslovi dostupni su u oktobru po najpovoljnijim cenama, već od 899 dinara. Sa čak 50% sniženom cenom kuvari se mogu kupiti putem www.mascomstore.rs, uz besplatnu dostavu na adresu.

Akcija traje od 5. oktobra do 4. novembra.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Recepti