Ako ste kupili ovaj beli luk na pijaci ili u radnji, odmah ga bacite! Otrovan je i nije domaći - IZ KINE JE!

 

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
Odgovor na komentar korisnika Radovic
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • brana

    08. novembar 2016 | 13:35

    Ja moj nisam kupio ni na pijaci ni u pridavnici nego u prodavnici srafovske robe.A pametnjakovici gde se to kupije luk nego u prodavnici ili pijaci?Po vasem,naravno promasenom naslovu svi bi trebalo da bacimo luk jer ne znam gde se to kupuje luk nego tamo gde ste vi naveli i napisali da je "otrovan"?U Najk sopu ili poslasticarnici?

  • beogradjanin

    08. novembar 2016 | 13:35

    šta narod jwdi nije važno naprwdnacuma,ali autoput je najvažniji

  • Srboljub

    08. novembar 2016 | 13:14

    Otkada su novinari i sanitarni inspektori ili je to sad njihov posao? Ni naš beli luk nije manje prskan ako ne i više, tako da otrov jedemo ovako ili onako budite sigurni i ko zna sta jedemo?