Dezert koji se ne peče: Čiz kejk sa višnjama je pravi slatkiš za Dan zaljubljenih
Sigurno ste razmišljali o romantičnoj večeri, ali i dezertu koji ćete pripremiti svom partneru za Dan zaljubljenih. Ovaj recept za čiz kejk sa višnjama koji se ne peče je sjajna ideja, jer se sprema veoma brzo, a preukusan je.
Zasladite svoje najromantičnije veče na svetu sjajnom poslasticom koja se jednostavno pravi.
Evo šta treba da uradite da biste servirali na "zaljubljeni sto" čiz kejk sa višnjama.
Sastojci:
- gotova kora od brašna i keksa,
- 250 g krem sira,
- 100 g šećera,
- 250 g smrznutog dezertnog topinga,
- 500 g smrznutih višanja.
Priprema:
- Pomešajte šećer i krem sir. Na gotovu koru stavite smrznuti toping i oblikujte ga tako da se savije i sa strana. Potom dodajte smesu krem sira i šećerai, rasporedite je tako da ostane rupa u sredini. U tu rupu i na vrh kolača stavite polu odleđene višnje. Pustite da se sve stopi, a onda ponovo dobro rashladite dezert u frižideru i poslastica je gotova. Servirajte uz još neko crveno voće na tanjiru.
Prijatno!
(Telegraf.rs / geniuskitchen.com)
Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).
Video: Natalija Avemaria, vlasnica, osnivačica i dizajnerka brenda Dress me in denim
Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.