Ceo život ste pogrešno pržili krompiriće: Isprobajte još danas recept za savršeni pomfrit
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
<% message.text %>
pele
E hvala bogu sto se vi pojavi ste inače bi propali sam vas Bog poslao da nas izvedete na pravi put
Vesna
Najlepsi je isecen na 4 dela ubaciti 10min u kljucalu vodu izvaditi i staviti ih u tepsiju sa malo masti posoliti nekoliko cena neoljuscenog belog luka i staviti u rernu 30 min na 200 stepeni.Predobro rumeni hrskavi unutra meki jos ako su iz tvoje baste auuu mnjam mnjam.Prijatno
FANTOM
Ako cete pomfrit pravac prvi restoran gde u pet litara ulja isprzite deset kilograma krtole.Volim krompir kuvani, dinstani ili zapeceni sa slaninom, ali ne volim da ga u prolece sakrivam pod zemlju a u jesen trazim gde sam ga sakrio.