
Ceo život smo pogrešno pravili jaja na oko: U tiganj ne treba stavljati ni puter, ni ulje!
Uobičajeno je da pre prženja jaja u tiganj sipate malo ulja ili putera.
Međutim, kako bi jaja ispala savršena - neće vam biti potrebno ni jedno, ni drugo.
Pre svega, u tiganj je potrebno da sipate gustu pavlaku za kuvanje.
Da, dobro ste pročitali.
Ono što je još zanimljivije jeste da jaja na oko počinjete da pravite u hladnom tiganju.
Kako se on postepeno zagreva tako će se sastojci pavlake razdvajati u puter i mleko koje će pomoći belancetu da se polako isprži, ne izgori i karmelizuje.
Jaja sa pavlakom za kuvanje su potpuno drugačijeg i lepšeg ukusa! Isprobajte ih već danas.
Prijatno!
(Telegraf.rs)
Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).
Video: Najtačniji horoskop za april Aleksandre Bjeljac
Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.
😢😢😢
Da,da moja baba je imala pavlaku za kuvanje pre 40.god.Mrsite tu kucinu.Zagjes mast u tepsiji,tiganju pa bacis par komada da zacvrce I eto jajana oko.Ta vasa su metro jaja.
Podelite komentar
Života
Ništa od toga, ja stavim slaninu ili šunku na prazan tiganj, kad lepo zamiriše ubacim jaja.
Podelite komentar
Гидри
Ништа без мас'...
Podelite komentar