Genijalni trik profesionalnog kuvara: Od sada ćete jaja na oko spremati samo ovako
Tajna se krije u papiru za pečenje koji prečava da se jaja zalepe za tiganj.
- U tiganj postavite papir za pečenje i ukljućite ringlu na srednju jačinu. Kada se zagreje, dodajte komadić maslaca ili kap maslinovog ulja na papir, a potom jaja razbijte direktno na papir. Sve prekrijte poklopcem kako bi se toplota zadržala u tiganju -, objasnio je Ričard.
Jaja spremljena na ovaj način će biti savršeno ukusna. Ujedno, ne postoji mogućnost da vaš tiganj zagori tako da će biti dovoljno da ga kasnije operete toplom vodom i sapunicom.
U slučaju da više volite gurmansku hranu, jaja možete da pripremate i sa slaninom.
Ričard ima odličan predlog za pripremu. Dovoljno je da prvo u tiganju propržite slaninu, a potom iskoristite masnoću za prženje jaja.
Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).
Video: Branko Babić, kralj obrva, organizovao svinjokolj u svom selu
Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.
Гидри
Открио сланиницу, па ови су прсли тотално...
Podelite komentar
Zoki
E necu na papir, 'oću na mas' i nek prsti na sve strane
Podelite komentar
🦍
E bas je trik..
Podelite komentar