Neverovatan trik za nikad ukusniji tost-sendvič: Sve vreme pravimo grešku sa maslacem

 ≫ 
  • 0

Tost-sendvič više nije samo doručak - volimo ga u svako doba dana, a gotovo da ne postoji neka njegova varijanta koja nam se ne dopada.

Dok većina nas tost-sendvič pravi tako što stavi sir između dve kriške hleba, a spolja ga namaže maslacom, gastronomi kažu da postoji još jedan trik da bi sendvič bio ukusniji.

Naime, potrebno je prvo da istopite maslac, a potom natopite obe kriške hleba u njemu i posebno ih prepržite u tosteru kako bi obe strane hleba bile krckave.

To bi trebalo da traje čitavih 30-ak sekundi, a onda tek normalno postavite sir između kriški hleba i pecite sendvič na uobičajeni način.

Verujte nam, ništa ukusnije niste probali.

Prijatno!

Video: Ovo je sendvič za svinj... Nećemo nikoga da vređamo mada bi ga neki od nas smazali

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Na Jeleninom TikTiku se okupilo preko 20.000 žena koje imaju strah od vožnje

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Recepti