Neverovatan trik za nikad ukusniji tost-sendvič: Sve vreme pravimo grešku sa maslacem
Tost-sendvič više nije samo doručak - volimo ga u svako doba dana, a gotovo da ne postoji neka njegova varijanta koja nam se ne dopada.
Dok većina nas tost-sendvič pravi tako što stavi sir između dve kriške hleba, a spolja ga namaže maslacom, gastronomi kažu da postoji još jedan trik da bi sendvič bio ukusniji.
Naime, potrebno je prvo da istopite maslac, a potom natopite obe kriške hleba u njemu i posebno ih prepržite u tosteru kako bi obe strane hleba bile krckave.
To bi trebalo da traje čitavih 30-ak sekundi, a onda tek normalno postavite sir između kriški hleba i pecite sendvič na uobičajeni način.
Verujte nam, ništa ukusnije niste probali.
Prijatno!
Video: Ovo je sendvič za svinj... Nećemo nikoga da vređamo mada bi ga neki od nas smazali
(Telegraf.rs)
Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).
Video: Branko Babić, kralj obrva, organizovao svinjokolj u svom selu
Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.