Recept za najhrskaviji pečeni krompir: Dodajte ova 2 sastojka i dobićete pravi specijalitet
![Krompir Krompir](https://xdn.tf.rs/2020/07/15/krompir-460x0.jpg)
Čak i najveštijim domaćica se može desiti da pečeni krompir bude previše masan, mekan ili da mu nedostaje hrskavi spoljašni sloj. Ali uz ovaj recept, to više neće biti slučaj.
Jedan kuvar je podelio je na Fejsbuku svoj recept za krompir sa senfom i medom koji dobija lepu zlatkastu nijansu.
U nastavku vam otkrivamo kako da spremite ovaj recept.
Potrebni sastojci:
Oljušten i isečen krompir
2 kašičice senfa
![Krompir Krompir](https://xdn.tf.rs/2020/06/06/close-up-photo-of-potato-wedges-3915911-460x0.jpg)
4 kašičice meda
crni biber
so (po izboru)
Priprema:
Sipajte biber u posudu i dodajte senf. Sve pomešajte, a zatim dodajte med.
Zagrejte rernu. U pleh sipajte malo ulja, maslaca i soli. Dodajte krompir u pleh i prelijte ga smesom od meda i senfa. Pecite ih oko 30 minuta, dok ne postanu hrskavi.
(K.M./Telegraf.rs)
Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).
Video: Hiljadu lepih čajnika
Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.
ruralni srbin
Prvo da skuvajte malo onako krupniji a ondna u relnu da se zapece sa suva rebra.
Podelite komentar