Del Boj iz "Mućki" ima najbolji recept za koktel: Naučite kako se pravi čuveni "karipski pastuv"

Pored upitnog razumevanja francuskog jezika i nepouzdanog poslovnog umeća, Del Boj poznat je i po ljubavi prema dobrom koktelu.
Jedan od njih koji se svakako izdvojio u kultnoj seriji "Mućke" je i "karipski pastuv" lokalni recept iz "Ragine glave" omiljenog paba čuvenih junaka.
Možda ne možemo ovaj koktel pronaći u popularnim barovima, ali ga možemo i sami pripremiti.
Evo kako se pravi omiljeni egzotični koktel Dereka Trotera "naročito osmišljen za znalačka nepca međunarodnog džet-seta", kako on sam kaže.
Sastojci:
- Malo tekile
- Rum od kokosa
- Liker od mentola
- Kapljica kamparija i "nagoveštaj" angosture
- Dodati isceđeni grejpfrut
Izmućkati, ne mešati. Sipati polako preko izmrvljenog leda.
Ako ćete po ukusu Dela Boja, ukrasiti kriškom pomorandže i limete, sezonskim voćem, a na vrh staviti plastični kišobran i ubaciti dve providne slamke.
Voila!
(T.T./Telegraf.rs)
Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).
Video: Revijom "Naše Sutra" otvoren 55. Perwoll Fashion Week u Beogradu!
Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.
vuk
Mislim da mu je ipak pina komada omiljeni
Podelite komentar
🧚♀️🧚♀️🧚♀️🧚♀️
Del Boy and Rodney 💪💪💪
Podelite komentar
majalena
Bez kisobrana na kraju nista 😂
Podelite komentar