Del Boj iz "Mućki" ima najbolji recept za koktel: Naučite kako se pravi čuveni "karipski pastuv"
Pored upitnog razumevanja francuskog jezika i nepouzdanog poslovnog umeća, Del Boj poznat je i po ljubavi prema dobrom koktelu.
Jedan od njih koji se svakako izdvojio u kultnoj seriji "Mućke" je i "karipski pastuv" lokalni recept iz "Ragine glave" omiljenog paba čuvenih junaka.
Možda ne možemo ovaj koktel pronaći u popularnim barovima, ali ga možemo i sami pripremiti.
Evo kako se pravi omiljeni egzotični koktel Dereka Trotera "naročito osmišljen za znalačka nepca međunarodnog džet-seta", kako on sam kaže.
Sastojci:
- Malo tekile
- Rum od kokosa
- Liker od mentola
- Kapljica kamparija i "nagoveštaj" angosture
- Dodati isceđeni grejpfrut
Izmućkati, ne mešati. Sipati polako preko izmrvljenog leda.
Ako ćete po ukusu Dela Boja, ukrasiti kriškom pomorandže i limete, sezonskim voćem, a na vrh staviti plastični kišobran i ubaciti dve providne slamke.
Voila!
(T.T./Telegraf.rs)
Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).
Video: Natalija Avemaria, vlasnica, osnivačica i dizajnerka brenda Dress me in denim
Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.
vuk
Mislim da mu je ipak pina komada omiljeni
Podelite komentar
🧚♀️🧚♀️🧚♀️🧚♀️
Del Boy and Rodney 💪💪💪
Podelite komentar
majalena
Bez kisobrana na kraju nista 😂
Podelite komentar