Originalni recept za sarajevske ćevape: Ukusni su i sočni kao oni sa Baščaršije

Prošle godine sarajevski ćevapi ušli su na listu 100 najboljih jela na svetu

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
Odgovor na komentar korisnika Buki
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • cedo

    09. decembar 2020 | 00:52

    nije tacan recept...

  • FANTOM

    08. decembar 2020 | 18:44

    A ovo neki novi recept? Nije bre ,već prepisan iz mora recepata o ćevapčićima. A koji je Sarajevski , onaj sa roštiljske rešetke gde se sva masnoća iscedi ili sa zagrejane ravne površine gde se ćevapčići podmazuju lojem i skakuću dok se peku?

  • Slavko

    08. decembar 2020 | 16:50

    Dok ne probam lava za mene je pečeno prase car životinja.