Kremasto, penasto, ukusno! "Beli anđeo" će vam se svideti čak i ako niste ljubitelj slatkiša

Predstavljamo vam recept za tortu zvanu "Beli anđeo". Ova poslastica neće zauzimati mnogo mesta u vašem frižideru, zato što će je ukućani smazati za tili čas.
Sastojci:
- 1 pakovanje kora za rozen tortu
- 1 l mleka
- 3 pudinga od vanile
- 250 gr margarina ili putera
- 15 kašika šećera
- 400 ml kisele vode
- 200 gr bele čokolade
- 500 gr šlaga
- 200 gr kisele pavlake
- 2 kašike šećera u prahu
Priprema:
U mleku skuvajte šećer i puding od vanile i ostavite da se dobro ohladi. U jednoj posudi umutite margarin i šećer u prahu, a u drugoj 300 grama šlaga sa 200 mililitara kisele vode.
U ohlađen puding dodajte umućen margarin i dobro izmiksajte. Zatim dodajte umućen šlag mešajući varjačom, onda pavlaku i na kraju istopljenu belu čokoladu.
Filujte korice i ukrasite ih s 200 grama šlaga umućenih u ostatku kisele vode.
Ostavite tortu da se dobro ohladi u frižideru i da korice "povuku" fil.
Prijatno!
Video: Petominutni zimski kolač
(Telegraf.rs)
Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).
Video: Biljana Divnić je čudo prirode i zbog njene energije je zovu "Žena Magnet"
Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.
Hvala
POSTIM
Podelite komentar
Domaćica
Pravilaaa. Divno je ispala ❤️
Podelite komentar