Hamburek je gurmansko čudo o kom svi pričaju: Zbog ovog specijaliteta smo otišli u Bor

 
 
 ≫ 

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
Odgovor na komentar korisnika Beograđanin
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Mara

    16. mart 2021 | 10:19

    Ja sam takodje iz Bora.''Kosuta,, je najbolja u svemu..a ko nije probao burek sa prilozima pa i sa pljeskavicom,molim da ne komentarise..mozete jesti i obican bez priloga,takodje je savrsenstvo bez mane! Zato,trkom u Kosutu i uzivajte..PRIJATNO!😊🤩

  • Ivan

    16. mart 2021 | 03:45

    Skrnavljenje bureka je za mene bogohuljenje.

  • Sinke

    15. mart 2021 | 20:14

    Ja sam iz Sarajeva i jako čudno mi zvuči burek sa sirom, ali nema veze. Svakako vam želim dobar tek.