≫ 

Recept o kome svi pričaju: Savršeno mekana i ukusna proja sa mladim lukom i sirom

 ≫ 

Vrhunska proja koja će odmah nestati sa tanjira

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
Odgovor na komentar korisnika Marcit
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Ga

    24. maj 2021 | 01:38

    Htedoh da probam recept, ali nema ulja u recepturi. Kako!?

  • Beogradjanka

    24. maj 2021 | 00:41

    Da li ste sigurni, vi koji ste pisali recept da ide obično brašno, a ne kukuruzno? Ako je obično brašno, onda to nije proja. Molim za odgovor, hvala unapred.

  • Gandra

    23. maj 2021 | 08:56

    Proja bez kukuruznog brašna?? Sad sam sve čuo!