Recept za hrskav i ukusan doručak: Aromatični hleb sa belim lukom osvojiće sva vaša čula

Da li ima nešto ukusnije od toplog, mekanog hleba? Još kada dodate beli luk i začine, ukus je prosto neodoljiv. Ovaj recept sprema se lako, a kada ga jednom probate poželećete da ga svaki dan vidite na trpezi.
Sastojci:
- 1 pakovanje rezanog hleba
- 5 čenova belog luka
- 50 ml maslinovog ulja
- 50 gr maslaca
- so i biber
- malo svežeg peršuna
Priprema:
U posudu stavite maslac i izmešajte ga sa maslinovim uljem i mešajate dok ne dopijete glatku strukturu. Iseckajte peršun i izmešajte ga zajedno sa maslacem, a zatim dodajte so, biber, začine po želji i sitno iseckani beli luk.
Svaku krišku posebno namažite ovim premazom, pa ih poređajte u prethodno nauljen pleh i stavite da se peku 20 minuta na 220 stepeni.
Služite ih tople i uživajte.
Prijatno!
Video: Uznemirujući video za sve one koji su na dijeti ili su prosto gladni
(Telegraf.rs)
Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).
Video: Najtačniji horoskop za april Aleksandre Bjeljac
Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.
baba smilja iz darosave
beli luk za dorucak ali da ne izlazis iz kuce
Podelite komentar
Nina
Ja to pravim malo drugačijim redosledom. Tostiram hleb, gornju stranu natrljam čenom belog luka (kao kada ga rendam) i premažem namazom. Prijatno.
Podelite komentar