Recept za topli sendvič iz tiganja: Neodoljivi spoj kačkavalja i hrskave slaninice

   ≫ 
  • 1
Topli sendviči Printskrin:Youtube/OMJ

Ako tragate za receptom za brzi doručak koji će obožavati i vaši mališani, na pravom ste mestu. Priprema ovog sendviča ne zahteva puno vremena, a kao finalni proizvod dobićete ukusni obrok koji će vas oduševiti.

Uz dodatak kačkavalja i slanine, ovaj sendvič postaje pravo uživanje za gurmane.

U zavisnosti za koliko osoba spremate ovaj obrok namirnice možete da povećate. 

Sastojci: 

  • 1 parče tost hleba
  • 2 listića kačkavalja
  • 2 lista slanine
  • 2 jaja
  • 10 gr putera
  • 1 kašika kečapa
  • pola kašičice peršuna

Priprema: 

Krišku tost hleba isecite na dva jednaka dela. U posudi umitite jaja i dodajte so i peršun. Tiganj zagrejte, pa stavite maslac da se otopi. Sipajte jaja u tiganj i odmah zatim stavite obe polovine hleba koje ćete umočiti u jaja sa obe strane i ostaviti ih u tiganju.

Kada se jaja zapeku, okrenite ih na drugu stranu.

U drugi tiganj stavite listiće slanine da se isprže, a kada postanu hrskavi, sklonite ih sa strane.

Kada je i donja strana jaja gotova, viljuškom polako sve ivice prebacite u unutrašnjost. Odozgo premažite kečapom, pa poređajte kačkavalj i slaninu.

Sendvič preklopite po sredini i odložite na tanjir.

Služite ga toplog uz omiljenu salatu.

Prijatno!

Video: Potreban je samo minut za preukusan početak dana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Na Jeleninom TikTiku se okupilo preko 20.000 žena koje imaju strah od vožnje

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Recepti

Komentari