![Topli sendviči Topli sendviči](https://xdn.tf.rs/2021/08/23/sendvici-460x0.jpg)
Ako tragate za receptom za brzi doručak koji će obožavati i vaši mališani, na pravom ste mestu. Priprema ovog sendviča ne zahteva puno vremena, a kao finalni proizvod dobićete ukusni obrok koji će vas oduševiti.
Uz dodatak kačkavalja i slanine, ovaj sendvič postaje pravo uživanje za gurmane.
U zavisnosti za koliko osoba spremate ovaj obrok namirnice možete da povećate.
Sastojci:
- 1 parče tost hleba
- 2 listića kačkavalja
- 2 lista slanine
- 2 jaja
- 10 gr putera
- 1 kašika kečapa
- pola kašičice peršuna
Priprema:
Krišku tost hleba isecite na dva jednaka dela. U posudi umitite jaja i dodajte so i peršun. Tiganj zagrejte, pa stavite maslac da se otopi. Sipajte jaja u tiganj i odmah zatim stavite obe polovine hleba koje ćete umočiti u jaja sa obe strane i ostaviti ih u tiganju.
Kada se jaja zapeku, okrenite ih na drugu stranu.
U drugi tiganj stavite listiće slanine da se isprže, a kada postanu hrskavi, sklonite ih sa strane.
Kada je i donja strana jaja gotova, viljuškom polako sve ivice prebacite u unutrašnjost. Odozgo premažite kečapom, pa poređajte kačkavalj i slaninu.
Sendvič preklopite po sredini i odložite na tanjir.
Služite ga toplog uz omiljenu salatu.
Prijatno!
Video: Potreban je samo minut za preukusan početak dana
(Telegraf.rs)
Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).
Video: Hiljadu lepih čajnika
Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.
JA
🤤🤤🤤
Podelite komentar