Ivan Tomašević sprema praseće i jagnjeće bajadere koje se tope u ustima

 
  • 0

U novoj sezoni "Mojih Top 5" sa Katy The Cook imaćete priliku da bliže upoznate život kuvara. Neki od njih su kuvali za najveće državnike svih vremena, drugi doveli u Srbiju neki novi pravac gastronomije ili kroz borbu za očuvanje životne sredine napravili gastro delikates Dunava. Svi imaju jednu zajedničku crtu - neizmernu ljubav prema kuvanju.

Ivan Tomašević počeo je da kuva, kako kaže, u ranoj mladosti i silom prilike. Ubrzo je zavoleo kuhinju i shvatio da je to njegov životni poziv.

Danas je šef kuhinje i uspeo je da napravi najsočnije pečenje sa savršeno hrskavom kožicom bez ražnja. Praseće i jagnjeće bajadere 21. veka su sve češće na stolovima restorana u kome Ivan radi i njemu je to najveća nagrada.

Kako se sprema Ivanov specijalitet i kako izgleda jedan njegov dan, pogledajte u videu iznad teksta i ne zaboravite da, ukoliko vas put nanese, probate njegove fantastične bajaderice.

Serijal "Mojih Top 5 kuvara" pratite od 21. novembra, svake nedelje u 19 sati, samo na Telegraf TV-u.

Video: Mišelin za gospodina: Mladi Smederevac drži nacionalnu kuhinju u malom prstu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Na Jeleninom TikTiku se okupilo preko 20.000 žena koje imaju strah od vožnje

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Recepti