Najhsrkaviji krompir koji se najlakše pravi: Recept za jelo u koje ćete se zaljubiti na prvi zalogaj
Verujemo da će recept koji smo danas izdvojili za vas naći svoje mesto u vašem kuvaru.
Šta više, sigurni smo da ćete već posle prvog zalogaja zgrabiti olovku i prepisati uputsvo za pravljenje ovog fenomalnog, hrskavog krompira.
Omiljen u svakoj kuhinji, krompir pripremljen na ovakav način će uneti nešto novo na vašu svakodnevnu trpezu.
Sastojci:
- krompir
- ulje
- so
- biber
- peršun
- majonez
- ojster sos
Priprema:
Krompir isecite prema uputsvu sa videa, pa pržite u dubokom ulju, najmanje 15 minuta.
Ispržen krompir pospite morskom solju.
U činiji napravite umak od majoneza, bibera, ojster sosa i peršuna.
U spoju sa isprženim krompirom umak daje odličan ukus.
I dok kažete keks, hrskavi krompir biće na vašem stolu.
Uživajte!
Detaljan recept i način pripreme ovog jela pogledajte u videu na početku teksta.
Video: Nećete pogrešiti: Ako ne znate šta danas da skuvate, probajte zapečeni krompir sa kačkavaljem
(Telegraf.rs)
Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).
Video: Branko Babić, kralj obrva, organizovao svinjokolj u svom selu
Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.