Mirjana Bobić Mojsilović: Roštilj nas je održao i zato mu hvala, ali hajde da budemo kreativni
Zašto? Zato što jedino domaćem mesu znamo i istoriju i geografiju. Ovome će vas naučiti Mirjana Bobić Mojsilović, naša poznata umetnica i Filip Ćirić, jedan od naših najboljih kuvara i vlasnik restorana sa Mišelinovog vodiča kroz Beograd i to u video receptu koji je "kec u rukavu" za sve one koji žele da oduševe na ovogodišnjem prvomajskom roštiljanju.
Kada budete poslužili jagnjeće ražnjiće sa patlidžanom i miročkim sirom, sigurni smo da će i vaši gosti uživati poput Mire koja zna da stvarnost nije dovoljna, čak ni za roštilj i sve nas poziva da ove godine za Prvi maj budemo kreativni.
Mercator-S u svom sistemu od 210 mesara u svim Idea prodavnicama, Roda marketima i Mercator hipermarketima svojim potrošačima nudi samo 100% domaće meso koje je 100% uzgajano na najvećim domaćim farmama sa dugom tradicijom, isključivo hranjeno hranom iz naših fabrika stočne hrane i gde je 100% kontrolisan celokupan proces, od uzgoja do prevoza.
(Telegraf.rs/PR)
Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).
Video: Kaliopi otpevala čuveni hit na početku revije Bate Spasojevića
Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.
sanja
Održali su nas proja, mleko, sir i kajmak, a ne roštilj.
Podelite komentar
Sanja
Tamo gde se dzabe jede i pije-tu je Bobicka
Podelite komentar
Mirjana
Pa Mirjana Bobić Mojsilović može da sprema šta hoće od tuđih para ona je poznata po tome ona se uvalila emisija ide po Srbiji kobajagi samo govori i još to je to i divno još te lepo ponavljaju iste fraze i onda na se najede i Napi boli je briga
Podelite komentar