• 9

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mirjana Bobić Mojsilović: Roštilj nas je održao i zato mu hvala, ali hajde da budemo kreativni

Vreme čitanja: oko 1 min.

Da je domaće najukusnije smo već nekako znali, ali sada imamo i potvrdu jednog od naših najboljih chef-ova da bez 100% domaćeg i svežeg mesa nema dobrog roštilja

  • 9

Zašto? Zato što jedino domaćem mesu znamo i istoriju i geografiju. Ovome će vas naučiti Mirjana Bobić Mojsilović, naša poznata umetnica i Filip Ćirić, jedan od naših najboljih kuvara i vlasnik restorana sa Mišelinovog vodiča kroz Beograd i to u video receptu koji je "kec u rukavu" za sve one koji žele da oduševe na ovogodišnjem prvomajskom roštiljanju.

Kada budete poslužili jagnjeće ražnjiće sa patlidžanom i miročkim sirom, sigurni smo da će i vaši gosti uživati poput Mire koja zna da stvarnost nije dovoljna, čak ni za roštilj i sve nas poziva da ove godine za Prvi maj budemo kreativni.

Mercator-S u svom sistemu od 210 mesara u svim Idea prodavnicama, Roda marketima i Mercator hipermarketima svojim potrošačima nudi samo 100% domaće meso koje je 100% uzgajano na najvećim domaćim farmama sa dugom tradicijom, isključivo hranjeno hranom iz naših fabrika stočne hrane i gde je 100% kontrolisan celokupan proces, od uzgoja do prevoza.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Recepti

Komentari

  • sanja

    29. april 2022. | 14:55

    Održali su nas proja, mleko, sir i kajmak, a ne roštilj.

    Podelite komentar

  • Sanja

    29. april 2022. | 16:35

    Tamo gde se dzabe jede i pije-tu je Bobicka

    Podelite komentar

  • Mirjana

    29. april 2022. | 15:52

    Pa Mirjana Bobić Mojsilović može da sprema šta hoće od tuđih para ona je poznata po tome ona se uvalila emisija ide po Srbiji kobajagi samo govori i još to je to i divno još te lepo ponavljaju iste fraze i onda na se najede i Napi boli je briga

    Podelite komentar