Probali smo sarajevske ćevape i pokušali da dokučimo njihovu tajnu: Ovi "sastojci" su ključni
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
<% message.text %>
Beo- gradjanka
Toliko sam slušala i pojela i sred Bascarsije u proverenoj radnji koje, i vidi čuda naši leskovački su mnogo bolji! Ovi nisu ništa posebni! Osim za one koji nisu probali dobre na jugu Srbije!
Саша
Лесковачки и Бањалучки,нема боље.Него је нама туђе г... слађе.
Ivica
Jeste sramota nikada nisam bio u Sarajevu i jeo čevape.Jesam išao vozom do Mostara i prolazio Sarajevom,probao Banjalučke i onako,brate volim samo čiste mesine pečene.