Probali smo sarajevske ćevape i pokušali da dokučimo njihovu tajnu: Ovi "sastojci" su ključni

 
 ≫ 

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
Odgovor na komentar korisnika Danilo
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Beo- gradjanka

    28. maj 2022 | 18:23

    Toliko sam slušala i pojela i sred Bascarsije u proverenoj radnji koje, i vidi čuda naši leskovački su mnogo bolji! Ovi nisu ništa posebni! Osim za one koji nisu probali dobre na jugu Srbije!

  • Саша

    28. maj 2022 | 18:10

    Лесковачки и Бањалучки,нема боље.Него је нама туђе г... слађе.

  • Ivica

    28. maj 2022 | 17:20

    Jeste sramota nikada nisam bio u Sarajevu i jeo čevape.Jesam išao vozom do Mostara i prolazio Sarajevom,probao Banjalučke i onako,brate volim samo čiste mesine pečene.