Ruskinja iz Beograda napravila rusku salatu: Je li ovo "svetogrđe" ili spas za naše arterije?

 
 ≫ 

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
Odgovor na komentar korisnika Mina
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Lorena

    04. januar 2023 | 00:34

    Sad je takvo vreme da svako moze da se pravi pametan i uvek ce naci sledbenike. Kad je pocela da se pravi francuska/ruska salata bas je bilo tofua i leblebija. i To neka ona servira svojoj mami uz Bozicni rucak sa fasiranim sniclama od leblebije i poriluka.

  • Mile

    03. januar 2023 | 10:21

    Zanemarićemo ovo. Baš Rusi znaju kako se pravi ruska salata.

  • Anja

    02. januar 2023 | 22:24

    Svašta🙄😱