Mnogo je načina da iskoristimo stari hleb, a popara je obrok idelan za to. Tradicionalna popara ima svoje draži, a tu je i nešto drugačija varijanta.
Predlažemo vam recept koji će vam obezbediti ukusan obrok za celu porodicu.
Sastojci:
- stariji hleb, količina po potrebi
- sir (mladi sitni ili tvrdi, po želji)
- margarin
- mleko
Priprema:
Krišku hleba potopite jednom stranom u mleko, a drugom, suvom stranom položite je u nauljen pleh.
Na svako tako pripremljeno parče hleba stavite malo margarina.
Smestite pleh u rernu zagrejanu na 200 stepeni, oko pet minuta.
Izvadite iz rerne, pospite sirom i servirajte.
Poslužite uz jogurt ili kiselo mleko.
Prijatno.
(Telegraf.rs)
Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).
Video: Ravioli od kojih pamet staje: Ovako nešto do sada niste probali
Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.