Brusketi sa pečurkama i mocarelom: Italijanski klasik
Recept za ovo sjajno predjelo će vam poslužiti kao ideja za brzu pripremu nedeljnog doručka.
Sastojci za bruskete sa pečurkama i mocarelom:
- baget
- 150 g pečuraka
- 200 g mocarele
- maslinovo ulje
- čen belog luka
- so
- biber
Priprema brusketa sa pečurkama i mocarelom:
Baget isecite na kriške. Svako parče hleba istrljajte belim lukom, pa poprskajte maslinovim uljem. Kriške hleba kratko zapecite u rerni. Na maslinovom ulju izdinstajte pečurke isečene na listove. Na svako parče hleba stavite po dve kriške mocarele i malo dinstanih pečuraka. Posolite i pobiberite. Bruskete pecite na 200 stepeni dok se sir ne otopi.
Prijatno!
(Telegraf.rs)
Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).
Video: Uštipci od krompira: Teleport mašina do detinjstva
Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.