![Krompir pire Krompir pire](https://xdn.tf.rs/2020/01/02/shutterstock303901985-670x447.jpg?ver=377453)
Tajni sastojak za kremasti pire-krompir: Idite korak dalje i napravite ukusan prilog
Krompir je uvek dobar izbor kada je reč o prilozima, posebno ako pričamo o pire-krompiru. Bilo da ide uz piletinu ili ribu, uvek je omiljen, a i ne priprema se dugo.
Svi znamo kako se on pravi, ali uvek postoji nešto što biste mogli da promenite, izbacite u koracima ili ubacite da mu obogatite ukus. Postoji tajni sastojak koji bi valjalo da se ubaci u pire-krompir kako bi on dobio dobru i lepu kremastu strukturu, piše "Southern living".
U pitanju je krem-sir.
![krompir pire, pire krompir, krompir, pire, kremasti pire krompir krompir pire, pire krompir, krompir, pire, kremasti pire krompir](https://xdn.tf.rs/2023/12/20/shutterstock1824178625-460x0.jpg)
Obično ubacimo malo margarina, mleka ili putera, ali ukoliko sledeći put dodate krem-sir, videćete da je to najbolja opcija i da će pireu dati sve što je potrebno. Pre nego što to uradite, trebalo bi da znate nekoliko stvari.
Jako je važno da, pre nego što ga dodate krompiru, krem-sir odstoji na sobnoj temperaturi neko vreme. Dakle, nikako nemojte krem sir ubacivati direktno iz frižidera u topao i kuvani krompir. Najbolje je da kada stavite krompir da kuvate, tada izvadite krem sir iz frižidera.
Takođe možete, kada se krompir skuva, da ga procedite i u tu šerpu, ne ispirajući je, ubacite malo putera i krem-sir u šerpu da se otopi i sjedini, pa, kada spremite krompir u nekom trenutku, dodate topao puter i krem-sir.
Da li ćete naredni put spremiti pire-krompir na ovaj način?
(Telegraf.rs)
Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).
Video: Spreman za petnaest minuta, služi se i kao prilog i kao glavno jelo: Krompir za svačiji ukus
Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.
MN CG
Nisam probala sa krem sirom, ali probacu. Moj predlog za ukus i kremast krompir pire je svinjska domaca mast . Isprobano i svi koi su jelipitali su šta sam dodala .puter stavljam samo ako ne jede ili mu smeta svinjska mast a margarin ja lično ne volim i ne upotrebljavam u kuhinji. Pozzz iz CG.💜
Podelite komentar