• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

NOVI ARGETIN UKUS ZA JUNIOR GURMANE: Kokošja prsa na žaru od sada su deo gastronomske avanture

A. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prateći filozofiju korišćenje samo najkvalitetnijih sastojaka, Argeta junior lansirala je novi namaz – kokošja prsa na žaru. Novi namaz sadrži samo odabrane nakvalitetnije komade kokošijih prsa, sa dodatkom prirodnih začina, bez bilo kakvih konzervanasa, pojačivača aroma i veštačkih boja

  • 0
Argeta junior namaz Foto: Promo/ Argeta

Opšte je poznato da se na ovim prostorima izuzetno voli i ceni taj poseban gril ukus i šmek, bez kojeg ne može da prođe gotovo niti jedan porodični ručak, a ni okupljanje. Od malih nogu naviknuti smo na specifičnost gril aroma, te je upravo iz tog razloga kompanija Argeta odlučila da da svoj doprinos i napravi namaz, koji će vaši klinci definitivno obožavati.

Kada kreira namaze za naše najmlađe, Argeta posebno vodi računa o nutritivnom profilu i bogatstvu proteina, dok ujedno zadržava savršen ukus, zbog kojeg vaši klinci jedva čekaju doručak, večeru ili užinu. Identična situacija je i ovog puta, a sve u cilju da se omiljeni ukus sa ovih prostora, kokošijih prsa na žaru, spakuje u paštetu i tako napravi revolucija u ovoj kategoriji.

Najbolje od svega je to što se za kreiranje ovog ukusa nije pitala samo Argeta, već i njeni najdraži konzumenti – naši najmlađi. Baš oni su bili upitani da ocene novi ukus i kokošja prsa na žaru su odnela pobedu.

Argeta junior namaz Foto: Promo/ Argeta

Nije ni čudo što je upravo ovaj ukus izglasan za najbolji, ukoliko uzmemo u obzir činjenicu da je roštiljanje jedan od najstarijih načina spremanja hrane na ovim prostorima. Naime, postoje podaci koji govore da su prve roštiljijade održane pre oko 30.000 godina, a da je srednja Evropa kolevka roštiljanja. Tragom dobrih ukusa koji su naši preci obožavali i putem tradicije sa naših prostora, nastao je novi Argetin namaz.

Biran od strane najmlađih i namenjen prvestveno njima, Argetin novi ukus, kokošja prsa na žaru, predstavlja bezbrižan mali obrok, koji će razveseliti njihova nepca i oživeti svaku dečiju avanturu.

Prevazilazeći sva očekivanja i podižući lestvicu kvaliteta i ukusa za još jedan napredni nivo, Argeta nastavlja da pokazuje svoju jedinstvenost specifičnom inovacijom, koja već sada oduševljava kako najmlađe, tako i najstarije ljubitelje ovog brenda.

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Recepti