
Kesadilje će vam doneti svu energiju da započnete dan: Malo sastojaka, a bogati zalogaji
Kesadilje dolaze u raznim varijantama - od onih sa mesom, sve do onih veganskih. Ove prolećne i lagane kesadilje su idealne za početak dana, a recept je prilagođen za svakoga.
Sastojci za kesadilje:
- četvrtina šolje mleka
- 3-4 jajeta
- 2 paprike, po želji
- 100g šunke isečene na kockice
- 150g narendanog kačkavalja
- tortilje
- so i biber
Priprema kesadilja:
U umućena jaja dodajte malo mleka, da napravite omlet.
Kada izlijete jaja u tiganj, dodajte isečene paprike i šunku.
U isti tiganj stavite tortilju, a preko cele pospite narendani kačkavalj.
Preko položite omlet, a onda preklopite drugom tortiljom.
Lagano je pritisnite da se lepo zaklopi i ostavite na vatri tri minuta, a onda okrenite tortilju.
Nožem je isecite na četvrtine i uživajte u ukusnom doručku.
Prijatno!
(Ona.rs)
Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).
Video: Ovo je recept za specijalitet kapušnjik
Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.