Kako napraviti kikiriki puter: Gastro influenserka Milica Đorđević ima proveren recept

 
O. K.
O. K.
 
  • 0

Kikiriki puter je ona kašičica zadovoljstva koja mnogima može da ulepša dan. Neko bez njega ne može zamisliti užinu ili doručak, a mnogima je i prateći deo pri glavnom jelu. Recept za njega možete probati i u kućnoj radinosti, a mi vam prenosimo predlog gastro influenserke Milice Đorđević.

Posebno je važno što puter nema dodatog ulja.

Sastojci: 

  • minimalno 200-300 g kikirkija (pečeni neslani ili blanširani)
  • prstohvat soli

Priprema: 

Stavite kikiriki u multipraktik i sitinite ga dodajući malo soli dok ne dobijete puter-smesu.

Sipajte u tegle i živajte u ukusu.

Prijatno!

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Kako da napravite savršeno marinirani kikiriki

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Recepti