Kako napraviti kikiriki puter: Gastro influenserka Milica Đorđević ima proveren recept
Kikiriki puter je ona kašičica zadovoljstva koja mnogima može da ulepša dan. Neko bez njega ne može zamisliti užinu ili doručak, a mnogima je i prateći deo pri glavnom jelu. Recept za njega možete probati i u kućnoj radinosti, a mi vam prenosimo predlog gastro influenserke Milice Đorđević.
Posebno je važno što puter nema dodatog ulja.
Sastojci:
- minimalno 200-300 g kikirkija (pečeni neslani ili blanširani)
- prstohvat soli
Priprema:
Stavite kikiriki u multipraktik i sitinite ga dodajući malo soli dok ne dobijete puter-smesu.
Sipajte u tegle i živajte u ukusu.
Prijatno!
(Ona.rs)
Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).
Video: Kako da napravite savršeno marinirani kikiriki
Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.