Lagani ručak sa daškom Mediterana: Od omiljene italijanske salate do sasvim novog recepta
Volite najpoznatiju italijansku salatu? Zavolećete i ovo jelo!
Sastojci za kapreze piletinu:
- 4 pileća bela mesa bez kosti
- teglica pesto sosa
- 180 grama sveže mocarele, isečene na 12 kolutova
- 4 paradajza, isečena na kolutove
- 2 kašike maslinovog ulja
- so
- biber
- 2 kašike balzamiko sirćeta
- bosiljak, iseckan
Priprema kapreze piletine:
Rernu zagrejte na 180 stepeni. U pleh stavite papir za pečenje.
Belo meso stavite u pleh, stavite po jednu kašiku pesto sosa na svaki komad i utrljajte. Odozgo stavite mocarelu i kolutove paradajza, zalijte maslinovim uljem i dodajte soli i bibera po ukusu.
Prijatno!
(Ona.rs)
Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).
Video: Moja Jela: Priprema tartar bifteka u rezervatu prirode Carska bara
Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.