Zapečeni pica-kaneloni odmah izmame osmeh na lice: Probajte i oduševićete se brzim ručkom
Ukoliko vam ponestaje inspiracije za ručak, danas se prepustite da ovaj recept "radi za vas".
Zapečeni pica-kaneloni svideće se svima, a njihova brza priprema samo će vam biti užitak. Pasta je "zalivena" bogatim sosom, a kada se sve zapeče u rerni sa topljenim sirom, serviraćete pravu fantaziju na vašoj trpezi.
Sastojci za zapečene pica kanelonije:
- 250 g kanelona, jedna kutija
- pelat
- origano
- 200 g pečuraka
- 200 g naseckane šunke
- 1 srednja glavica crnog luka
- 200 g narendanog kačkavalja
- 100 g narednane mocarele
Priprema zapečenih pica kanelonija:
Pripremite vatrostalnu činiju i malo je nauljite.
Propržite naseckanu šunku i sa crnim lukom i pečurkama, pa napunite kanelone.
Ređajte ih u činiju, a potom prelijte pelatom sa malo dodate vode i pospite origano.
Ubacite u rernu da se peče na 220 stepeni 25 minuta, po potrebi smanjite vatru.
Pred kraj dodajte narendani kačkavalj i mocarelu i ostavite da se otope, pa servirajte.
Prijatno!
(Ona.rs)
Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).
Video: Ravioli od kojih pamet staje: Ovako nešto do sada niste probali
Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.