• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

RUDOLF U BEOGRADU: Upoznajte najslavnijeg holandskog kuvara

Vreme čitanja: oko 1 min.

Legenda holandskog kulinarstva Rudolf van Vin boraviće nekoliko dana u glavnom gradu, a Beograđani će imati priliku da se druže sa čuvenim kulinarskim magom na samoj završnici takmičenja "Poslastičarska groznica", na kojem će Rudolf biti specijalan gost

  • 1

Čuveni holandski kuvar Rudolf van Vin ovoga vikenda družiće se sa Beograđanima na završnici takmičenja "Poslastičarska groznica".

Svi koji dođu imaće priliku da se upoznaju sa proslavljenim kulinarskim magom koji će zajedno sa poznatim srpskim glumicama Vesnom Čipćić i Goricom Popović nadgledati ukrašavanje torti od strane prethodno odabranih finalista i ocenjivati njihovu spretnost i kreativnost.

Slavni srpsko-holandski žiri odabraće najboljeg kandidata koji će dobiti vredne nagrade od strane samih organizatora događaja, magazina "Story" i kanala "24kitchen".

Foto: Promo Foto: Promo

Rudolf van Vin je poznati holandski i svetski kuvar o čemu govore i mnogobrojne nagrade koje je dobio za svoj rad. U svojim emisijama se trudi da kuvanje predstavi na šarmantan i što jednostavniji način. Možete ga gledati na "24kitchen", kanalu gde se pojavljuje u više emisija poput "Easy Cooking""Rudolph`s Bakery" i drugim.

Svima koji žele da ga upoznaju, Rudolf van Vin zakazuje sastanak u TC "Ušće", u nedelju 28. aprila, s početkom u 12 sati. Dobro došli.

( T.M. / Promo )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Recepti

Komentari

  • Анастасије Вукобрадовић Долц

    24. april 2013. | 13:43

    Лепа вест. Рудолф је светски кувар. Поздрављамо његов долазак у Србију. Не сме се дозволити политичарима и банкарима, да се сликају са Рудијем.

    Podelite komentar