• 2

Vreme čitanja: oko 1 min.

KUVARSKI OBRAČUN: Lepi Brka nadgledao novinarke u ulozi domaćica

Vreme čitanja: oko 1 min.

Novinarke su se u "Supermarketu" takmičile u kulinarskom umeću, dok je čuveni Gastronomad pomagao takmičarima pokazujući tajne kuvanja u "Mehrzer" posuđu

  • 2

U modernom ambijentu restorana "Supermarket Concept Store", u sjajnoj atmosferi, novinari su imali priliku da se takmiče u kulinarskim veštinama uz superviziju kuvarske zvezde Lepog Brke.

Čuveni Gastronomad je takmičarima znatno olakšao posao i uveo ih u tajne kuvanja u "Mehrzer" posuđu. "Stručni žiri" sastavljen od predstavnika medija kojima su pomogli pevačica Leontina Vukomanović i glumac Mićko Ljubičić imao je čast da proba pripremljena jela iz "Frikomove" linije i oceni umeće ''sedme sile". O pobedniku je odlučeno tajnim glasanjem.

Foto: Promo Foto: Promo

Domaćini ovog atraktivnog gastronomskog događaja bile su kompanije "IDEA" i "Metalac". U njihovo ime Lepi Brka je ukazao na prednosti kuvanja u "Mehrzer" posuđu koje se s pravom smatra posuđem 21. veka, zato što uz vrhunski kvalitet štedi ono što nam svima fali, a to je – vreme.

Gastronomad Lepi Brka, poznat po tome što kombinuje elemente putopisnih emisija sa kulinarstvom, pozvao je novinare na još jedan obračun u budućnosti, kada "svi budu malo uznapredovali".

Foto: Promo Foto: Promo

Novu premium liniju multifinkcionalnog inox posuđa "Mehrzer", "Metalac" je spremio za evropsko tržište, a potrošačima u Srbiji pruža priliku da ga kupe po posebnim uslovima.

U "IDEA" objektima za sve one koji poseduju superkarticu od 1. oktobra  pa sve do 20. januara naredne godine traje akcija u kojoj se ovo superposuđe može nabaviti uz neverovatan popust od 50 odsto.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Recepti

Komentari

  • notorious

    12. septembar 2013. | 17:56

    Lepi brka?! Ma, daaaj!

    Podelite komentar

  • Goxy

    13. septembar 2013. | 01:02

    Brka, brat moj !!!!!!!!!!

    Podelite komentar