• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

OD SADA U NOVOM PAKOVANJU: "Bambi" čokolade - tvoj komadić sreće

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sa novim pakovanjem, "bambi" čokolade su tu da vas podstaknu i podsete na srećne trenutke koje delite sa najdražima. Jedinstveni ukusi probudiće vaša najlepša osećanja

  • 0

Povodom predstavljanja novog pakovanja "bambi" mlečnih čokolada, kompanija "Bambi" organizovala je druženje za predstavnike medija u restoranu "Homa". Tom prilikom predstavljena su nova, redizajnirana pakovanja "bambi" mlečnih i belih čokolada.

Promovisanjem novog koncepta sreće, kompanija "Bambi" je želela da se zahvali svojim vernim potrošačima za ukazano dugogodišnje poverenje i da im uz komadić svoje čokolade ponudi i komadić radosti, ukusa i zadovoljstva. Domaćini druženja bili su predstavnici kompanije koji su predstavili novine koje stižu iz "Bambija", i omogućili prisutnima degustaciju "bambi" čokolada. Nova "bambi" čokoladna pakovanja donose već dobro poznate posebne trenutke kojima je teško odoleti, kao i istu, kvalitetnu i dobro poznatu poslasticu.

- Najlepši znak pažnje, za one koje najviše volimo, jeste čokolada, zadovoljstvo koje pokreće sva čula i budi najlepša osećanja. Elegantno pakovanje, kvalitet i jedinstven ukus čine "bambi" čokolade jednostavno neodoljivim. Sa novim pakovanjem, "bambi" čokolade su tu da vas podstaknu i podsete na srećne trenutke koje delite sa najdražima - istakla je Ivana Vlahović, brend menadžerka u kompaniji "Bambi".

"Bambi" je na srpskom tržištu prisutan sa velikim portoflijom čokoladnih tabli u različitim formatima kako idealnim za deljenje i poklanjanje najbližima, tako i u praktičnim pakovanjima.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Recepti