TRADICIJA SE NASTAVLJA: Dani Hvarske kuhinje
Tradicionalno, već deceniju unazad Beograd je u januaru mesecu rezervisan za Hvarsku kuhinju u restoranu "Šaran".
Gostujući restoran sa Hvara "Kod kapetana" na čelu sa Juricom Tomičićem unosi toplinu sa Hvara u ovaj restoran i usrećuje sve goste.
Mnogi prijatelji ovog restorana i ljubitelji tradicije, rado se odazivaju pozivu da učestvuju u organizaciji ali i degustaciji Hvarske kuhinje.
Dani Hvarske kuhinje počinju 27. januara i na oduševljenje svih trajaće do 3. marta u restoranu Šaran.
Proslavu jubileja obeležiće gastronomski vatromet praćen dobrim zvucima za koje ce se pobrinuti frontmen grupe "Đavoli" Neno Belan.
(Telegraf.rs)
Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).
Video: Natalija Avemaria, vlasnica, osnivačica i dizajnerka brenda Dress me in denim
Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.
Dejan
Lepo
Podelite komentar