Znate li zašto žene glume orgazam? (VIDEO)

Osim već poznatih razloga, poput udovoljavanja partneru i stavljanju tuđih potreba ispred svojih, naučnici su došli do novih informacija

  • 4

Orgazam je oduvek bio i biće predmet debata. Ovog puta na našoj se meti našao zbog naučnih dokaza koji upućuju na glavne razloge njegovog lažiranja. Naime, za mnoge žene seksualni vrhunac je nepoznat doživljaj, a ponekad je gluma jedini način da osete barem delić onoga što on nudi.

Postoji mnogo potencijalnih razloga zašto se žene dovode u ovu nezavidnu situaciju. mnoge dame orgazam smatraju jednom vrstom obaveze tokom vođenja ljubavi, druge ne mogu da se opuste, a mnoge za nemogućnost postizanja vrhunca krive partnera.

Ipak, studija objavljena u časopisu"Journal of Sexual Archives" baca potpuno novo svetlo na ovo još, čini se, nedovoljno istraženo područje. U istraživanju je učetvovalo 481 heteroseksualnih mladih žena koje su sa naučnicima podelile svoje iskustvo.

Na osnovu toga, istraživači su došli do zaključka da žene glume orgazam da ne bi povredile partnera, zbog brige o njegovom zadovoljstvu, da bi skratile seks, ali mnoge smatraju da im glumljenje orgazma olakšava stvarno postizanje vrhunca.

Ova studija, koja ulazi u samu dubinu ovog jedinstvenog fenomena, prema nekima potvrđuje činjenice da žene često partnerove potrebe stavljaju ispred svojih, a u tome im pomaže lažni orgazam.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milenko

    3. april 2014 | 18:04

    Zato sto zele jednakost polova, a nekontaju da sve sto se radi je u korist muskaraca na jedan ili drugi nacin. Jacem polu je sve podcinjeno, sem razvoda gde gube finansijski.

  • Dragana

    4. april 2014 | 09:18

    Ja to ponekad, ali bas ponekad, radim iz dva navedena razloga. Da skratim seks, to jest kad vidim da sam 'daleko' i da nema sanse da se imam orgazam pa i da se muz 'trudi' satima, prosto nisam raspolozena(pms). Ili cak nekad da lakše dodjem do orgazma, ne znam u čemu je tu fora ali pali. Verovatno se vise otpustim pa to brže ide. Moj muž to ne primeti, ionako se desi mozda 20-ti put, i svi srecni i zadovoljni!

  • Smilie

    4. april 2014 | 08:58

    Pa zato sto ili ne vole partnera i iz interesa su sa njim zajedno ili su nesposobne da ga dobiju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA