ZA BOLJI SEKS: Stigao je lubrikant od marihuane!

Još ranije je nauka dokazala da aktivni sastojak marihuane, THC, pomaže nekim ženama da opuste svoje vaginalne mišiće, a sada je tu i specijalni lubrikant sa uljem kanabisa koji garantuje letenje do neslućenih visina

  • 7

Postoji čitav niz sastojaka iz prirode koji mogu da posluže kao lubrikanti: aloja vera, kokosovo ulje, bebi ulje, ali i marihuana! Da, istina je! Kompanija "Foria Pleasure" proširila je svoj asortiman - lubrikantom koji je proizvod kanabisa!

Kako naučnici tvrde, sastojak "trave" THC koji stvara poznati "high" osećaj, ima moć da ženama koje su pod stresom pomogne da opuste mišiće uterusa, i time im olakšava postizanje orgazma, prenosi Daily Mail.

- Mnoge žene s prirodno stegnutim vaginalnim mišićima tvrde da im marihuana pomaže kod opuštanja, ali ovi podaci nisu do kraja istraženi - tvrdi profesor ginekologije na Harvard univerzitetu, doktorka Sara Gotfrid.

U nedostatku konkretnih informacija, mnogi se pitaju da li je ovaj lubrikant siguran za korišćenje na ovom veoma osetljivom području?

- Postoji jako malo istraživanja o sigurnosti i efektima proizvoda poput Foria Pleasure. Neke studije su pokazale da, kod životinja, kanabis može umnogome da utiče na vaginu i matericu. Postoje indicije da bi kod žena mogao čak da uzrokuje prestanak menstruacije - objašnjava Gotfrid.

Za sada je ovaj lubrikant pušten u prodaju samo u Kaliforniji. Pakovanje košta 88 dolara, a morali biste i da ponesete lekarski recept (u Kaliforniji je marihuana dozvoljena samo u medicinske svrhe).


Pre nego što isplanirate interesantne večeri "među čaršavima" potpomognute marihuanom, važno je napomenuti da za iste morate da živite u državi koja dopušta upotrebu marihuane u medicinske i rekreativne svrhe...

(Telegraf.rs / DailyMail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA