Nevaljale reči koje svaki frajer voli da čuje u krevetu (GIF)

Nekada je dovoljna sasvim jednostavna reč ili fraza da probudi vulkane i digne njegov... ego na najviši nivo. Upotrebite je u pravom trenutku, na obostranu korist

  • 17

Muškarci zapravo ne traže komplimente, barem ne u onoj meri u kojoj ih traže žene. Ipak, ponekad je potrebno ili da im kažete nešto lepo ili da ih pohvalite, posebno u intimnim trenucima, jer se tada osećaju najranjivije.

Komplimenti pojačavaju osećaj samopouzdanja i ti trenuci mogu vam samo pomoći da se zbližite i poboljšate svoj seksualni život.

ŽELIM TE!

zelim te, cinizam, muvanje

Iako ste ga već možda mnogo puta videli golog, pokažite da vam se sviđa to što vidite. Svaki muškarac voli to da čuje nakon što otkrije svoja bleda bedra ili dlakava prsa.

TVOJA GUZA IZGLEDA NEODOLJIVO

guza, dupe, zadnjica, decko, ogledalo

Muškarci ne vežbaju da bi bili zdravi, nego da pokažu svoje mišiće. Svaka pohvala njegovim razvijenim prsima, malom guzom ili bedrima učiniće ga bolje raspoloženim i daće mu više samopouzdanja.

TVOJE TELO JE SAVRŠENO

gif, savrsena

Ako razmišljate koji deo tela da pohvalite, ovaj 'opšti' pristup je najbolji način. Podignućete mu samopouzdanje i raspoloženje, a samim time ćete se i vi osećati dobro.


RECI ŠTA TI SE SVIĐA

led seks

Ovo im govori da ste spremni da probate nove stvari, a i to da želite dodatno da začinite vaš seksualni život. I ako vam otkrije svoje skrivene želje i vama će isto tako ispuniti vaše.

RADI MI ŠTA HOĆEŠ

telo

Recite ovako nešto samo ako to zaista mislite i ako imate potpuno poverenje u svog partnera. Ovo će vašem muškarcu dati zeleno svetlo da otvori svoje tajne seksualne apetite, a vi ćete se naći u njihovom centru.

IMAM KONDOM

kondom

Ovakva izjava pokazuje da je žena spremna da preuzme odgovornost za svoje (ali i njegovo) seksualno zdravlje. To bi svakom odgovornom muškarcu (isto kao što bi i ženi da je situacija obrnuta) trebalo dati do znanja da su sigurni s vama i da postoje manje šanse od polnih bolesti.

VOLIM KAD SI U MENI

seks

Prosečan muškarac uglavnom zna da ima "standardnu opremu" za vođenje ljubavi. Veoma ćete mu podići samopouzdanje ako kažete da ste zadovoljni istom. Tako će znati da ne sanjate o dodatnim centimetrima, niti da imate pritužbi na izvedbu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA