Štikle su za žene neverovatan afrodizijak

Istraživanje koje je nedavno sprovedeno u Velikoj Britaniji pokazalo je da štikle od 15 cm povećavaju želju za seksom i da svaka žena skriva bar jedan par visokih potpetica u svom ormaru

  • 0

Položaj stopala prilikom nošenja visokih potpetica je isti kao za vreme orgazma, što štikle čini najvećim afrodizijakom za dame.

- Štikle pozitivno utiču na samopouzdanje, stas i stav žene i pre svega povećavaju želju za seksom - tvrdnja je jednog od najpoznatijih kreatora cipela, Kristijana Lubutena.

Upravo se visina potpetice od 15 cm smatra najpoželjnijom za žene, jer izdužuje telo, noge i podiže zadnjicu. Poznati kreator cipela svestan je da ženama štikle često znaju da nanesu bol, ali isto tako smatra da žena u skupocenim cipelama može biti šta god poželi: seksi, sramežljiva, zavodljiva, šarmantna...

Ipak, nisu samo "lubutinke" te koje privlače najviše pažnje nežnijeg pola. Sa njima, ravno na crtu, izlaze modeli sa potpisom Lanvin, Džimi Ču ali i Šarlot Olimpija, koja je trenutno među popularnijim kreatorima visokih potpetica i za čijim kreacijama uzdišu armije žena širom sveta.

Istraživanje koje je sprovedeno u Velikoj Britaniji pokazalo je kako se pripadnice nežnijeg pola nikada neće odreći udobnosti i ravnih cipela. Međutim, isto tako se došlo do zaključka da svaka žena u svom ormaru krije bar jedan par štikli od 15 cm u kojima voli da se prošeta gradom ili da začini vruće trenutke u svoja četiri zida.

( Tamara Milić / Haber.ba )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA