Bivšeg trenera Partizana navijači hoće da linčuju u Južnoj Africi!

Dani Vladimira Vermezovića, usled velikog nezadovoljstva navijača Orlando Pirata, u Južnoj Africi su verovatno odbrojani, a srpski stručnjak suočen je sa brojnim uvredama i pretnjama

  • 11

Bivši trener Partizana Vladimir Vermezović nema sreće sa navijačima. Navijači njegovog trenutnog kluba Orlando Pajratsa osulii su u rafalnu paljbu ka njemu nakon poraza od Marizburg Junajteda.

Komentari na forumima u Južnoafričkoj Republici preplavljeni su uvredama na račun Vermeza. Od kritike igre do uvreda i pretnji. Svega ima.

- Navijam za Orlando Pirate od rođenja i taj klub je uvek bio u mom srcu. Pirati su jedan od najvećih klubova u Južnoj Africi, ali odustajem... Ne ličimo na ozbiljan tim.

- Imao bih mnogo toga da kažem o našoj igri, ali ne mogu jer mi je srce slomljeno.

- Vladimir Vermezović je unazadio Orlando za 1000 koraka.  Mi uopšte ne igramo fudbal. Za mene, Pirati su klub bez ambicije.

- Mnogo sam razočaran kako Pirati igraju. Bio sam šokiran kada je Vladimir Vermezović došao na mesto trenera. Mi smo previše veliki klub za njega - glase samo neki od komentara koje su afrički navijači ispisali na društvenim mrežama.

Isti sajt navodi da je igra Orlanda takva da iritira navijače koji jedva čekaju da Vermezoviću vide leđa. Čak ni sam trener nije mogao da nađe opravdanje za igru svog tima:

- Odigrali smo utakmicu sa mnogo grešaka. Ne mogu da razumem neke poteze mojih fudbalera, za mene su neprihvatljivi - pokušavao je da pronađe izgovor Vermezović iako je i njemu jasno da su mu dani na klupi Orlanda skoro izvesno odbrojani. Navijači su na stadionu Pirata uzvikivali "Coach must go" i time jasno stavili do znanja bivšem treneru Partizana da je nepoželjan u klubu.

O anonimnim pretnjama putem Fejsbuk na kojem je svojevremeno postojala grupa u kojoj se na agresivan način traži da Vermezović ode iz Južne Afrike nećemo.

- Radim svoj posao na svoj način i ako to nije dovoljno dobro, preuzimam odgovornost. Videćemo šta će biti. Normalno je da navijači kada ekipa izgubi nisu srećni  i prva stvar na koju pomisle je trener. Trener je uvek prvi na udaru kada ne ide. A kada se pobeđuje igrači su u prvom planu - nevešto je pokušavao da se odbrani Vermezović.

Ovo srpskom stručnjaku nije prvi put da se susreće sa nezadovoljstvom navijača u Africi. I dok je trenirao Kajzer Čifs Vermez je bio na udaru publike koja je tražila njegovu ostavku. S obzirom na brojne uvrede i pretnje koje stižu na adresu Vermezovića, teško je bilo poverovati da će se u Africi zadržati još dugo.

Ni 24 časa nije prošlo, a Vermezović je podneo ostavku.

(Telegraf.rs)

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA