MERCEDES VS MEKLAREN: Ovaj uporedni snimak boli svakog ljubitelja Formule 1! (VIDEO)

Drastična razlika u korist aktuelnog šampiona je nešto po čemu ne pamtimo kultni bolid Meklarena

  • 1

Dupla pobeda Mercedesa na startu šampionata Formule 1 nije toliko iznenadio koliko katastrofalno izdanje Meklarena, čiji je jedini vozač završio trku na 11. mestu sa dva kruga zaostatka za Luisom Hamiltonom.

Dženson Baton je mislio da će u novom bolidu zvaničnog partnerstva Meklaren Honde biti vozač koji će se aktivno uključiti u trku za titulu, ali je doživeo razočaranje. Šta tek reći za njegovog klupskog kolegu Magnusena, koji nije uspeo da završi trku zbog kvara još tokom zagrevanja.

Iako je Hamilton osvojio prvu trku, zbog ovoga neće biti šampion!

Zato je ovaj video koji možete pogledati najbolje dočarao kolika je razlika između prebrzog i prejakog Mercedesa i nekadašnjeg šampionskog Meklarena za koji su vozili jedan Mika Hakinen, pa sadašnji šampion Luis Hamilton.

Videćemo kako će Fernando Alonso podneti povu razliku u snazi i brzini, hoće li moći da bude konkurentan na stazi ili će se pomiri da tokom sezone jedini uspeh mu bude osvajanje tek po kojeg boda.

Posle prve trke jasno je da je razlika ogromna, videćemo da li će po mnogima previše sofistirani bolid Meklaren Honde uspeti da izbegne dalje blamaže i bar u momentima podseti na tim koji je znao itekako da dominira na stazama širom sveta.

Printskrin: youtube/IR4DIOON Objašnjenje: Levi bolid Hamiltona daleko ispred Batona (desno) Printskrin: youtube/IR4DIOON

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA