• 0
 ≫ 

Krisi Tajgen otkrila da gubitak bebe pre 2 godine nije bio pobačaj već abortus

 ≫ 

- Nazovimo to kako je zaista bilo- to je bio abortus. Abortus koji je spasao moj život

  • 0
Chrissy Teigen, Krisi Tajgen

Foto: Tanjug/AP

Mankenka Krisi Tajgen je u septembru 2020. godine serijom potresnih fotografija objavila da je u 20. nedelji izgubila bebu koju su nazvali Džek, prenosi "Daily Mail".

Sada je po prvi put manekenka otkrila da je gubitak bebe zapravo bio rezultat abortusa koji joj je spasao život, a ne pobačaj, kako je prvobitno predstavila.

Krisi (36) kaže da je donela tešku odluku da prekine trudnoću u 20. nedelji, nakon što je saznala da je pitanje da li bi i ona i bebe preživele porođaj.

- Nazovimo to kako je zaista bilo - to je bio abortus. Abortus koji je spasao moj život, beba koja nije imala šanse da preživi. Iskreno, nikako to nisam mogla da shvatim do pre par meseci - kazala je Krisi koja je trenutno u drugom stanju i čeka treće dete sa Ledžendom.

Par je ranije kazao da je gubitak bebe 2020. godine bio rezultat komplikacija sa placentom i da doktori nisu mogli da zaustave njeno krvarenje.

Krisi kaže kako je negde na polovini puta njene treće trudnoće postalo jasno da beba ne može da preživi, a da neće ni ona bez medicinske intervencije. Priznaje da je dugo gubitak bebe smatrala pobačajem, ali joj je suprug Džon pomogao da shvati da je to bio abortus.

Krisi Tajgen

Foto: Instagram/Chrissy Teigen

Krisi priznaje da je zanemela kada je saznala za odluku Vrhovnog suda o ukidanju prava na abortus i otkriva kako je bila frustrirana što nije isprva rekla šta se njoj zapravo dogodilo.

Uprkos nemilom događaju Krisi je početkom ove godine krenula na vantelesnu oplodnju, a u avgustu su objavili da je ponovo trudna.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Trudnoća i beba