• 3

Našu glumicu su osuđivali jer je zatrudnela u 40-im: "To da ne može, ne bi se dešavalo prirodnim putem"

- Kad Monika Beluči rodi dvoje u 42. i 44, ona je i dalje seksi, lepa i poželjna, a ovde si sve najgore i čaršija se pita šta si čekala do sada

  • 3
Danijela Vranješ

Printskrin: Instagram/vranjesicaartdeposkolaglume

Naša glumica Danijela Vranješ rodila je ćerku početkom 2017. godine, kada je imala 43 godine.

Glumica je danas samohrana majka svojoj ćerkici Emi jer se sa partnerom Igorom Maleševićem razišla još dok je bila u drugom stanju. Zbog dobrobiti ćerke pokušali su da zajedno dočekaju dete. Ipak, par se nakon izvesnog vremena definitivno rastao.

Kada se u javnosti saznalo da je Danijala trudna u 42. godini, pristigli su komentari određene grupe ljudi koja smatra da su to poodmakle godine za majčinstvo.

Mnogi su se pitali zašto se za majčinstvo odlučila tako kasno iako takva intimna i lična pitanja zaista nema niko prava da komentariše.

Nedavnom objavom na "Instagramu" Danijela se osvrnula na tadašnji period svog života i dala jasan odgovor:

- Uopšte ne kapiram zašto je šokantna vest ako je žena trudna u 42/43. godini. Pa to da ne može, ne bi se dešavalo prirodnim putem. Mnoge mlade žene ne mogu da rode i to nema veze sa godinama. Neodgovorno je o deci razmišljati tako površno, pa ih zbog godina praviti sa pogrešnima i u pogrešnom trenutku.

- Žene drage, čuvajte svoje telo i ne slušajte malograđanske komentare jer, kad Monika Beluči rodi dvoje u 42. i 44, ona je i dalje seksi, lepa i poželjna, a ovde si sve najgore i čaršija se pita šta si čekala do sada. Apelujem na malo više poštovanja svačije individualnosti. Nismo svi isti. Ja sam lepa i mlada i plodna, što i vama želim – poručila Danijela Vranješ, prenosi "Story".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Trudnoća i beba

Komentari

  • Ivanovic

    30. septembar 2022. | 15:44

    U pravu je. Sta koga briga kad ce da radja decu. Čvrsto verujem u to da kad je suđeno desiće se.

    Podelite komentar

  • Mina

    1. oktobar 2022. | 01:34

    Svaka ti cast, ja sam rodila prvi put u 43 blizance prirodnim putem. A doktori rekli da nema sanse.... Nikad se ne treba predati, samo treba verovati🙂

    Podelite komentar

  • Svaka cast

    30. septembar 2022. | 18:16

    Prvo cistite ispred svojih vrata i ne osudjujte..ko kome daje pravo da osudjuje ljude a da ih i ne poznaje..prema tome svaka cast zeni za izjavu!

    Podelite komentar