• 0
 ≫ 

Porodila se u svojoj dnevnoj sobi uz samo dva paracetamola jer je bolnica bila puna

 ≫ 

Engleskinja je bila primorana da se porodi kod kuće jer je bolnica bila puna

  • 0

Ejliš Mekinli iz Engleske trebalo je da se porodi u bolnici "Peterborough City Hospital", ali su stvari pošle drugačijim tokom. Danas ova majka tvrdi kako je morala da se porodi na svom trosedu jer je bolnica bila puna, prenosi "Daily Mail".

Ejliš je vodenjak pukao 20. septembra, a kada su ona i njen suprug kontaktirali sa bolnicom, rečeno im je da je porođajni blok pun i da nema mesta.

Paru koji već ima dvogodišnjeg sina rečeno je da sačeka poziv bolničara kako bi napravili drugi plan. Nakon 40 minuta javljeno im je da moraju da se voze 56 kilometara do sledeće bolnice, a to je put koji bi trajao oko sat vremena.

Tada su Ejliš i njen suprug odlučili da se ona porodi kod kuće, bez pomoći babice i lekova. Ejliš je uz samo dva paracetamola rodila njihovo drugo dete, živo i zdravo.

Dok je Ejliš rađala sina, njen suprug je bio na vezi sa bolničkim osobljem koje mu je govorilo šta treba da uradi sa bebom prilikom porođaja.

Kada se beba rodila, stigao je i bolničar koji se pobrinuo o bebi i odmah sproveo Ejliš i novorođenče u bolnicu.

- Posle noći koja se pretvorila u moju najgoru noćnu moru, srećom, dobili smo zdravu bebu - kazala je Ejliš i dodala kako je razočarana u bolnicu koja je pokazala malo interesovanja za ženu koja se porađa.

Video: Trudnica se porodila ispred lifta naočigled prolaznika

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Trudnoća i beba