• 2

Mama rodila bebu sa celim nizom zuba: Osoblje bolnice ostalo zatečeno

Da li ste znali da se jedna od 2,000 beba rodi sa izraslim zubima

  • 2

Jedna mama iz Kanzas Sitija u Sjedinjenim Državama podelila je na svom Tik Tok nalogu snimak svoje ljupke bebe kako spava. Ništa neuobičajeno i vredno pomena, dok se se na snimku ne vidi kako tek rođeno odojče zeva i otkriva nisku belih zubića sa kojima je rođen, što je veoma neočekivano za bebu tog uzrasta.

Nova majka je bila zapanjena kada je otkrila da je njena beba rođena sa nekoliko potpuno izraslih zuba, a kako sama kaže i osoblje bolnice gde se porodila je ostalo zatečeno jer nikada ranije nisu videli odojče sa zubima.

Na svom profilu @jordanvilson_bloss, kako piše The Sun, napisala je u opisu snimka: "Kada vam se beba rodi sa zubima i celo bolničko osoblje je u neverici jer ovo nikada ranije nisu videli".

@jordanbloss_ Two truths and a lie game will have nothing on this kid. This happens 1 out of every 2,000 births. #natalteethbaby #babytok #popular #fyp #familytok #birthstory #hospitaltiktoks ♬ Popular - From "Wicked" Original Broadway Cast Recording/2003 - Kristin Chenoweth

Mama, čiji sin trenutno ima osam meseci, u opisu je dala i više detalja, uključujući i podatak koliko je ovo retka pojava, objasnivši da se sa zubima rodi jedna od 2.000 beba.

Video, koji je postao viralan nakon što je pregledan više od 16,4 miliona puta, brzo je privukao pažnju mnogih korisnika. Mnogi su rekli da nikada nisu čuli za ovaj redak slučaj i da ne bi znali kako da reaguju ako im se to dogodi.

- Nikada pre nisam video ovo! – napisao je jedan korisnik.

- Očekivao sam da se jedva vide, kao da su se tek probili, a ne kao da su zubi odrasle osobe - prokomentarisao je drugi korisnik, na šta je Džordan odgovorila da su zubi kod njenog sinčića izgledali tako veliki - jer je bio veoma mali, ali da zapravo bili potpuno normalne veličine.

No, ova pojava nije iznenadila sve jer su se sa time već susreli, pa se jedan od korisnika Tik Tok mreže "pohvalio":

- I ja sam rođen sa zubima. Zaista mi je zabavna ta priča i uvek je svima govorim.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Trudnoća i beba

Komentari

  • Ljubica

    3. januar 2023. | 23:01

    U Valjevu je bio slučaj pre18-19 god kada je par dobio cetvrto dete-ćerku sa jednim zubom!

    Podelite komentar

  • Gvoz

    3. januar 2023. | 19:59

    Ovo nije istina, dete može da povredi zubima utrobu majke..

    Podelite komentar