• 2

Zahtev ove majke pred sam porođaj pokrenuo raspravu: "Kako je moguće da je ovako opuštena"

Ova mama nije usamljen slučaj. Na društvenim mrežama i duge žene objavljuju videe šminkanja pred porođaj

  • 2

Odluka nekih žena da se šminkaju neposredno pred porođaj dovela je do desetine viralnih video snimaka, kao i dosta debata na tu temu.

Činjenica da neke buduće majke žele da budu našminkane na svom porođaju izaziva diskusiju na društvenim mrežama, piše "News.com.au".

Kako je izvestio "Foks Njuz" na Tik Toku pod terminom "šminka za porođaj" dobija se na desetine viralnih video snimaka koji prikazuju žene kako nanose šminku na lice u bolničkim krevetima dok čekaju da im bebe dođu na svet.

Rijaliti i TV zvezda Hajdi Montag (36) otišla je korak dalje i unajmila profesionalnog šminkera kada se pripremala za rođenje svog sina u novembru 2022. godine što je i dokumentovala na Tik Toku.

Video koji traje 15 sekundi pregledan je više od 6.9 miliona puta, a prikazuje trudnicu koju šminka profesionalna šminkerka dok ona jede, a prisutni su i profesionalni fotograf kao i njen suprug.

@heidimontag It’s about time… #labor #laboranddelivery #pregnant #fyp #getready #makeup #makeuptutorial ♬ About Damn Time - Lizzo

Dok su jedni komentatori mislili da je ovo previše, drugi su rekli da je odlična ideja što je poželela da se sredi i ovekoveči ovaj momenat profesionalnim fotografijama.

Jedna medicinska sestra je rekla da je samo ušla i izašla iz ovog videa i da ne bi dalje komentarisala.

@la.tania.ftn2 GRWM🤪 #fyp #parati #grwm #labor #induction #laboranddelivery #delivery #makeup #beauty #transition #tutorial #tutorials #maquillaje #itsbabytime #bab ♬ original sound - Grupo Comando Único

S druge strane mnogi su bili oduševljeni koliko je buduća mama bila opuštena, mirna i raspoložena pred najveći događaj u životu.

@dr.katie.h What was your experience with the epidural?Tag someone u know who would do this too 😂 #labour #newborn #epidural #makeup #contractions #babygirl ♬ Man! I Feel Like A Woman! - Shania Twain

Ova mama nije usamljen slučaj. Na društvenim mrežama i duge žene objavljuju videe šminkanja pred porođaj i u tome ne vide ništa loše sem načina da se opuste i da rade nešto što vole.

Kakvo je vaše mišljenje o ovom trendu?

Video: Devojka se šminkom potpuno transformiše: Ponosna je što tako privlači muškarce

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Trudnoća i beba

Komentari

  • NN

    28. januar 2023. | 15:43

    Ful našminkana sam otišla na porođaj sa trećim detetom, pre tri meseca. ✌️

    Podelite komentar

  • Ljuba

    29. januar 2023. | 14:13

    Puna soba covece......u Srbiji porodilja ne moze dozvati nikoga,ni babice ni doktora ni sestre.....

    Podelite komentar