• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovoj majci na porodiljskom suprug često kaže da ne radi ništa, evo kako ga je razuverila

Vreme čitanja: oko 1 min.

Maiša je odlučila da se suprotstavi muževljevim kritikama

  • 1

Ova mama je na porodiljskom odsustvu, a njen suprug smatra da ona ne radi ništa po ceo dan, evo kako ga je razuverila.

Često čujemo komentare tipa: Žena koja je kod kuće s detetom ne radi ništa, jer se smatra da kućni poslovi i briga o detetu nisu posao.

Upravo se sa ovakvim komentarima susrela Maiša koja je odlučila da se suprotstavi muževljevim kritikama.

Maiša je na svojoj stranici na Tik Toku objavila video u kojem je objasnila kako je razuverila svog muža.

- Moj muž se našalio sa mnom da ništa ne radim po ceo dan i da mogu da spavam koliko hoću - kazala je ona i dodala kako je tada odlučila da mu pošalje sliku po sliku, posla koji obavlja tokom jednog celog dana.

Započela je nizom slika na kojima se vidi da je pripremila doručak, nahranila njihovog sina, oprala sudove i pustila mu crtani film.

Zatim je očistila celu kuhinju, presvukla bebu i proverila da li treba da se dokupi nešto od namirnica za frižider.

@maishatok message recieved ✅️ #foryou #foryoupage #fyp #maternityleaveisnotaholiday #maternityleaveisnotavacation #maternityleave #postpartum #mumsoftiktok #momsoftiktok #mumsoftiktokuk #mumsbelike #mumlife ♬ Spongebob Theme - Unay

Potom je dugo pokušavala da uspava sina jer nije hteo da se uspava, da bi nakon toga imala malo mira u kojem je proveravala poruke koje je dobila i pročitala novosti.

Nakon toga nastavila da je mu šalje fotografije opranog i ispeglanog veša, spremanja ručka, hranjenja bebe, pranja sudova, izlaska u šetnju.

Ubrzo su počeli da se nižu komentari oduševljenih žena koje su joj poručile da će pozajmiti njenu ideju kako bi svojim muževima dokazale šta sve rade dok su oni na poslu.

Maiša kaže kako je na ovaj način uspela da postavi sasvim drugačiju vizuelnu poruku svom suprugu koji je na kraju rekao da je shvatio poentu, prenosi "The Sun".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Trudnoća i beba

Komentari

  • DJUKA

    12. februar 2023. | 14:39

    I MOJ OTAC,KOJI JE BIO ŠOFER 42 GODINE,SAD JE STAR,IMA 87 GOD.JE TAKO MISLIO.MAJKA JE NA MOJU ZALOST PREMINULA PRE 4,5 GOD.KAD JE OSTAO SAM U KUCI I RADIO SVE POSLOVE PO KUCI,UZ MOJU POMOC I ZENE VIKENDOM,TADA JE I SHVATIO KOLIKO ZENA KOJA JE PRAVA ZENA IMA OBAVEZA U KUCI.SADA SAM SE JA OPET VRATIO NA SELO ZBOG NJEGA .ON JE I DALJE VITALAN I U PAMETI,NIJE DEMENTAN,ALI NIJE ZNAO NISTA DA SKUVA JER MU NIJE BILI POTREBE DOK JE MAJKA BILA ZIVA.SAD SA NJIM PONEKAD I RAZGOVARAM O TOME DA U ZIVOTU NIKAD NE ZNAS STA CE TE SNACI I DOBRO JE SVE U ZIVOTU NAUCITI.

    Podelite komentar