• 1

Vreme čitanja: oko 2 min.

Manekenka progovorila o 6 bezuspešnih vantelesnih oplodnji: "Ne sviđa mi se pritisak koji se vrši nad ženama"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Na vantelesne oplodnje, manekenka i njen suprug potrošili su više od 85.000 evra

  • 1

Menkenka Rijan Sugden i njen suprug, glumac Oliver Melor, već godinama pokušavaju da dobiju dete, ali im to, nažalost, ne polazi za rukom. Rijan, naime, iako ima 36 godina, što se reproduktivnog sistema tiče, ima 45 godina i rečeno joj je da su joj čak i sa vantelesnom oplodnjom ima male šanse da ostane u drugom stanju.

Ona je u protekle četiri godine imala šest vantelesnih oplodnji koje su se završile pobačajem.

Na vantelesne oplodnje, manekenka i glumac potrošili su više od 85.000 evra.

- To je strašno, osećam se kao da mi je oduzeta svaka ženstvenost. Sve što sam ikada zaista želela je da budem majka, i srce mi je prepuklo kada su mi saopštili da se to najverovatnije nikada neće desiti. Mnogo sam plakala i dobila osip od nervoze - rekla je Rijan, a prenosi "The Sun".

Ona je nedavno, povodom Dana majki, objavila emotivnu poruku na društvenim mrežama i podelila s pratiocima kroz šta prolazi.

- Bio je to jedan od onih dana kad gde god da se okrenete vidite srećne majke i srećnu decu, a ja sam tu gde jesam. Nisam više ljubomorna na prijateljice koje su majke, ali ponekad je jednostavno teško - iskrena je.

Manekenka dodaje i da joj nikad ranije nije palo na pamet da bi mogla da ima probleme sa plodnošću.

- Živim zdravo, pazim šta jedem, redovno vežbam, ne pušim i pijem samo povremeno. Znam i sama da plodnost opada posle 30. godine, ali ne tako drastično i bila sam uverena da ćemo začeti bez problema. Međutim, iako moje srce kaže "da", moji jajnici kažu "ne". Teško je biti žena i živeti sa tim očekivanjima okoline da ćete imati dete. Teško je i saznati da to verovatno nikada nećete imati. Ne sviđa mi se pritisak koji se vrši nad ženama i ne sviđa mi se pritisak koje same vršimo nad sobom - poručila je ona na svom "Tviter" nalogu.

Za kraj, Rijan naglašava da neće odustati od bebe i trudnoće i da je zahvalna što sebi može da priušti vantelesnu oplodnju.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Trudna Rijana je bila zvezda sinoćnje dodele Oskara

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Trudnoća i beba

Komentari

  • eeeeee, cime se vi bavite ???

    11. april 2023. | 12:38

    Zene same vrse pritisak na sebe , ne treba im niko za to

    Podelite komentar